Dit aanbod loopt nog:

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden

JOUW E-BOOK VIND JE  IN JE MAILBOX

Wil jij weten hoe je powerwoorden direct toepast om klanten te krijgen voor jouw bedrijf? Bekijk dan de masterclass:

 Magnetische Marketing

 

Tijdelijk van €397 voor maar €27

Alles wat je moet weten over deze training

 

In deze cursus krijg je voorbeelden van hoe de powerwoorden met succes zijn ingezet. Daarnaast ontdek je hoe je zélf je marketing magnetisch maakt zodat je boodschap meer mensen aanspreekt

Deze masterclass is voor ondernemers, coaches & professionals die zichzelf niet graag verkopen maar wel graag zichtbaar willen zijn.

De workshop vindt online plaats. Je krijgt meteen toegang na aanmelding via één van de knoppen.

Wat andere ondernemers zeggen over de cursus

 

Wat ontdek je in deze masterclass?

 

Hoe je aan marketing kunt doen zonder opdringerig, spammerig of grijzemuizig over te komen

Wat je het beste zegt en waarom

Welke 3 veelgemaakte fouten ervoor zorgen dat je boodschap niet aanslaat

Hoe je ervoor zorgt dat mensen je creatieve berichten, blogs en e-mails niet langer negeren.

Welke vijf stappen je moet zetten om je lezer te prikkelen en om connectie te maken met de mensen die voor jou belangrijk zijn.

25 woorden die mensen doen stoppen met scrollen om naar jou te luisteren.

Een winnende manier van marketing die bij je past, waarmee je de harten wint van je publiek én die werkt voor je business.

Over de trainer

 

Ik ben Katleen Van Landschoot en ik heb ontdekt hoe je de harten wint van mensen: met de juiste woorden. Met copywriting dus.

 

Als copywriter heb ik al honderden ondernemers geholpen om met een aansprekende boodschap zichtbaar te worden, impact te maken en hun business te laten groeien.
 

Door die vele mensen te helpen met hun marketing, realiseerde ik me wat dé belangrijkste reden is die iemand tegenhoudt om van zich te laten horen: angst.

 

💥Niet weten wat te zeggen

💥Angst voor kritiek

💥Angst om genegeerd te worden

 

Daarom heb ik deze Masterclass Magnetische Marketing gemaakt.

 

Daarin laat ik je exact zien hoe je die angst overwint en met welke woorden je de harten wint van de mensen die je wil bereiken - zonder opdringerig te zijn.

 

Met deze masterclass heb je alles wat je nodig hebt om vol vertrouwen van je te laten horen. Of je nu wilt dat meer mensen je e-mails openen, berichten wilt posten op sociale media die mensen graag lezen of wilt bloggen voor je business.

Profiteer nu van dit tijdelijke aanbod: 

Van €397,- voor maar 27,-

Wat andere ondernemers zeggen over de cursus

 

Veelgestelde vragen (FAQ)

 

Wat krijg ik precies?

Dit is de online versie van mijn meest succesvolle training die ik al geef sinds 2017 voor mijn copywritingklanten. De Masterclass Magnetische Marketing is een online training die je meteen kunt bekijken en zo dikwijls kunt herbekijken als je maar wilt. Je behoudt altijd toegang.

Waarom is deze masterclass zo goedkoop? Wat is het addertje?

Om mijn klanten de best mogelijke kwaliteit te garanderen, ben ik selectief in het aantal projecten dat ik aanneem. Want hoe graag ik het ook zou willen: als copywriter kan ik niet iedereen helpen die bij me aanklopt. 
Daarom heb ik deze masterclass gemaakt. Zo kan ik wel meer ondernemende mensen helpen.  
En ja: ik bied ik deze training aan voor maar 27 euro. Zo kun je kennismaken met mij en mijn aanpak zonder risico.   

Voor wie is deze masterclass geschikt?

Vooral dienstverleners die niet graag verkopen zijn blij met de ze manier van marketing doen. De magnetische marketing werkt voor elke niche. Of je nu een coach bent, trainer, freelancer, een online business hebt, zaakvoerder van een kleine of middelgrote onderneming... de strategieën en tips werken. Ook voor jou.

Zijn er ook mensen voor wie deze masterclass niet geschikt is?

Ja. Als je een theoriefreak bent, dan zal je wellicht ontgoocheld zijn. Want dit is een praktische masterclass met veel voorbeelden en inspiratie om je in actie te krijgen. 
Ben je iemand die wel graag kennis verzamelt maar niet graag implementeert, dan schaf je je deze training beter niet aan. Om effect te zien zal je een en ander echt moeten toepassen - al nam je maar een van de voorbeelden uit de masterclass om toe te passen en te kneden voor jouw markt of doelgroep.